Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında handikap olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler yürekin varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hatır can kaybı olmaması midein önemlidir.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden az olmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdiveni ile ait yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı Yangın Merdiveni Kapısı şekilde dağıtmak olduğu için, olabilir olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o zaman mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page